Upplevelse & Kurser

 

 

Välkommen dit där tiden är ingenting och ändå allt. Stäng av mobiltelefonen en stund och kliv in i en smedja och känn hur det känns att vara i smedens magiska värld. Ge bort en present till den som redan har allt eller gör något annorlunda med din styrelsegrupp, dina gäster eller personal. Låt dina kundbesök slippa sitta på krogen och gör något som de garanterat aldrig glömmer.

Smedjan i Bleka AB anordnar kortare kurser för Er som bara vill prova på. Kursen kan till exempel förläggas en förmiddag med fika, smide och lunch. Självklart anordnar vi även längre utbildningar allt efter behov. Syftet är att kombinera nytta och nöje. Nyttan är att med upplevelsebaserad inlärning förstå vikten av att ha ”smedordning”, att smida medan järnet är varmt och konsten, (eller vådan), av att ha många järn i elden.

Nöjet är när du får ett vackert linoljebehandlat smidesföremål, som du själv tillverkat, att ta med hem. Järnet som är oformligt hårt, kallt och strävt blir vid rätt temperatur formbart, själfullt och vackert.

Tillsammans med våra samarbetspartners kan utbildningen anpassas för att öva självinsikt, gruppdynamik, kommunikation och konflikthantering.

Möjlighet finns till fika och enklare förtäring i hemtrevlig miljö. Café, toalett och verkstad är tillgänglighetsanpassat.